Array

Rezervacija smještaja

 

Prijevod sadržaja

Croatian Czech English French German Hungarian Italian Polish Russian Slovak Spanish Swedish

Prognoza vremena

Rent a Car

 Rent a Boat

 

Lokalne atrakcije

Organiziramo izlete i prijevoz prema atraktivnim destinacijama u našem okružju. Za upit molimo da nas kontaktirate.


PelješaPelješacc

Pelješac (čakavski:Pelišac) je drugi po veličini hrvatski poluotok (nakon Istre) koji se smjestio na jugu Hrvatske u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Površina Pelješca je 348 km2. S kopnom je spojen Stonskom prevlakom koja je na najužem dijelu široka 1450 m.


KorčulaKorčula

Korčula je hrvatski otok na jadranskom moru pored dalmatinske obale. Razvijeno je poljodjelstvo, ribolov, brodogradnja i turizam.

To je šesti najveći Jadranski otok. Otok je trajektima povezan s Orebićem na poluotoku Pelješcu, te Ublima na otoku Lastovu a ljeti i s Drvenikom blizu Makarske.

Trajekti drže vezu i s drugim gradovima, kao što su Dubrovnik, Split i Rijeka, a ljeti i s Italijom.


Baćinska jezeraBaćinska jezera

Baćinska jezera su skup jezera u mjestu Baćina uz grad Ploče, na desnoj strani ušća rijeke Neretve. Jezera su relativno mala (138 hektara), ali spadaju u red najzanimljivijih pojava u hidrografiji krša. Nepravilnog su oblika, što se osobito odražava na reljefu dna. Sastoje se od šest spojenih i jednog odvojenog jezera.


DubrovnikDubrovnik

Dubrovnik je jedno od najvažnijih povijesno-turističkih središta Hrvatske. Godine 1979. grad Dubrovnik dodan je na UNESCO-ov popis Svjetske baštine. Destinacija koju svakako morate posjetiti ako boravite u Hrvatskoj.


MostarMostar (BiH)

Mostar je smješten je na obalama rijeke Neretve i kulturno je i gospodarsko središte Hercegovine, a ujedno i najveći grad u Hercegovini. Ime je dobio po čuvarima mostova (mostarima) na obalama rijeke Neretve. U njemu se nalazi Stari most, koji se zajedno sa starim gradom od 2005. godine nalazi na popisu zaštićene kulturne baštine UNESCO-a.


MedjugorjeMeđugorje (BiH)

Mjesto okupljanja hodočasnika iz cijelog svijeta koji u ovom hercegovačkom mjestu nalaze vjeru i mir.


 

 
Posjete Sadržajima : 95650
 
 
 
 

Izrada Internet stranica: vrloJakTIM